За собственици на магазини

Разполагате със спортни стоки, които бихте искали да предлагате в нашия магазин? Вижте какво можем да предложим ние!
Stop selling – start helping!
People do not buy goods .. they buy relations, stories and magic
Снимки
разчупен и красив снимков материал на продуктите
Описания
детайли описания, които да наблягат на значините неща
SEO
Популярност на всеки един продукт

Идеята ми за взаимопомощ и съвместна работа с физически или онлайн магазини започна от запознаването ми с дропшипинг-а и наблюденията ми върху това, че хората имат онлайн магазини, имат стоката, но сайтовете им изглеждат доста зле. Услугите за изработка, поддръжка и оптимизация идват скъпи, а без тях резултатите не са такива, каквито ни се иска да бъдат.
От друга страна самата идея за собствен магазин се крепи по-скоро на това да се покаже даде продукт в действие. Т.е. ако разполагам с foam roller в магазина, то ще се заснеме съответния продукт в комбинация с подходящи упражнения.

Като цяло идеите са доста големи. В момента съм наблегнала върху усвояването на подходящите знания за това. Но целта е: магазин, в който се набляга на лично тествани продукти и идеята далеч не е само продажба.

Как ще постигна това? Оставям информация за уменията и проектите, с които разполагам, за да добиете по-добра представа. След, което може да прецените дали бих се справила.

Може да разгледате и уебсайтът, в който предлагам услугите си: Zorica Doneva – Art N Design. Там също ще откриете доста неща.

O

тносно желанието ми да се занимавам с продажба на спортни стоки – просто исках да съчетая уменията и хобито си.
Съответно в процеса на разработка разбрах, че не са необходими само знанията да направиш нещо.
Мисля, обаче, че за да се случи нещо то трябва да се започне работа върху него, т.е. трябва да се вземе първото стъпало, за да ти се разкрие следващото.

Web Design
0%
SEO + Digital Marketing
0%
Photoshop
0%
Branding & Marketing
0%
E-commerce Management
0%
Dropshipping & Affiliate Marketing
0%
Video Editing
0%
Copywriting
0%