За последователи

Интересувате се от упражнения, разтягания, медитации или друг вид съзнателна грижа за духа и начин на живот? Споделете знанията си.

Интересувате се от упражнения, разтягания, медитации или друг вид съзнателна грижа за духа? Като цяло сте позитивен човек и знаете, че за да подобрите живота си трябва да сте ангажирани с хоби?

Намерили сте това, което ви прави щастливи? Искате да го споделите с другите? Да ги мотивирате или .. просто да разкажете историята си без значение дали някой ще  прочете? Значи се интересуваме точно от теб!

  • вие сте фитнес инструктор или просто се интересувате от спорт
  • вие сте човек с интереси: танци, музика, йога, книги
  • обичате да пътувате и документирате всяко от пътуванията си
  • обичате да снимате, да пишете или просто искате да бъдете част от нещо различно
  • вие сте работещ човек, който просто е открил своя начин на разтоварване
  • имате познание за нещо, което искате да споделите
  • изучавате медицина и може да дадете полезни съвети за бегачите
  • обичате да готвите или сте успели да отслабнете с някакъв определен хранителен режим

Няма никакви ограничения за това какви хора биха могли да се включат. Моля да не се подвеждате от логото – то беше създадено, защото бягането е нещото, което мотивира мен самата и е мой начин на живот.
По време на процеса при създаването, много хора питаха “защо държиш да е run”, “не се ограничавай само с run” и т.н, но бягането далеч не е само спорт. То е опознаване на себе си, прекарване на време със себе си и мислите си .. и природата, обич към живота, подобряване на самия теб и т.н.

Далеч съм от идеята да наблягам само на спортa. Напротив!

Харесвам хората със собствени интереси и вярвам, че всеки си има своя начин. Моят е theRUNWAY.

Също така, ако сте човек който притежава собствен блог или уебсайт, може да включите линка си. Предполагам знаете, че това би се отразило добре за класирането ви в Google.

Какво ще направим за вас? Ще ви предоставим собствен user name и парола, с които ще имате достъп до публикуването на ваши страници и статии. Във всяка статия има посочено името и снимката на автора.

Ще добавим вашите данни в страницата с екипа на сайта или по желание може да напишете нещо за себе си в Join the Club.

This is an obsession – nothing can be hard work!

Ценности които следваме

Себеизразяване
Ние разбираме, че хората имат нужда да изразяват себе си, да представят света, който виждат през техните очи и по този начин да вдъхновяват и мотивират останалите, които дори не подозират за този свят.
Предай Нататък
Много от хората все още, дори не са открили това, което обичат да правят истински - бъдете компаса за някого, като покажете това, което обичате да правите. Може би той ще открие го открие, чрез някого от вас!
Просто мечтай
И най - вече, просто мечтай! Прави това, което правиш с ясната цел, че то ще даде своя принос - ще направи света по-добро място, ще подобри деня на някого или просто ще накара теб самия да летиш. Наслаждавай се на пътя!
Харесва ви идеята на сайта? Вие сте личност с интереси? Може би фотограф, любител на пътуванията, блогър, фитнес инструктор?  Станете част от нас!