Станете част от нас

Една от ценностите, които следваме е: изразявай себе се чрез това, което обичаш, по този начин ще мотивираш някого. Всеки принос е от значение!
TFP – Tова е термин, който се използва за уреждане на отношенията фотограф-модел. Снимките от която остават за двете страни. По този начин начинаещи или професионални модели обогатяват опита си, а фотографите от своя страна също разширяват портфолиото си. TFP ангажиментите не се заплащат нито на модела, нито на фотографа.

В случая, примера е за фотографските среди, но може да се приложи навсякъде. По долу съм посочила самостоятелна страница с повече подробности за всеки един от случаите. Накратко:

идеята е всеки да прави това, което обича и към което е насочил развитието си, а крайния резултат може да използва за желаните от него цели.

Примери:
– вие сте фитнес инструктор и може би искате хората да знаят за вас – решавате да споделите уменията си, като това може да послужи и като реклама за вас;

– вие сте студент, който се е насочил в сферата на фотографията – искате да се представите с малко повече професионален опит и да покажете проект с реална тежест, който действително се използва някъде;

ПС. Класически пример е да се оплакваме, че за работа ни искат опит, а ние нямаме такъв. 

– имате физически магазин за спортни стоки, но управлението на онлайн магазин изисква много средства и работа, които не са по вашите възможности;

Примерите са безкрайни и честно казано няма лимит. Не е нужно дори да е свързано с някакъв вид спорт. Занимавате се с музика? Монтаж на клипове? Без значение. Една от ценностите, които следваме е: изразявай себе се чрез това, което обичаш, по този начин ще мотивираш някого.
Всеки принос е от значение!

Добре де, някой ще попита .. А ти защо го правиш?

  • За мен е важно да обичам работата си: обичам спорта, както и цялостната работа по един онлайн магазин – за това реших да съчетая двете.
  • В миналото си имам няколко провала в това да работя за друг. Чувствах постоянно ограничение и неспособност да изразявам идеите си.
  • След няколко контузии разбрах истинското значение на движението и на тази думичка “здраве”, което е далеч от “да съм слаба” например.
  • Нуждата от контакт с други мотивирани хора. Всеки с различен начин на творене, себеизразяване и начин на живот.
  • Честно казано, съм мечтател .. и вярвам, че ще променя света 😀
За хора с творческа насоченост

Имате интерес да бъдете част от проект? Нещо, което да предоставите при кандидатстване за работа?

За последователи на характерен lifestyle

Интересувате се от упражнения, разтягания, медитации или друг вид съзнателна грижа за духа?

За собственици на магазини

Разполагате със спортни стоки, които бихте искали да предлагате в нашия магазин?