Станете част от нас

Една от ценностите, които следваме е: изразявай себе се чрез това, което обичаш, по този начин ще мотивираш някого. Всеки принос е от значение!
TFP – Tова е термин, който се използва за уреждане на отношенията фотограф-модел. Снимките от която остават за двете страни. По този начин начинаещи или професионални модели обогатяват опита си, а фотографите от своя страна също разширяват портфолиото си. TFP ангажиментите не се заплащат нито на модела, нито на фотографа.

В случая, примера е за фотографските среди, но може да се приложи навсякъде. По долу съм посочила самостоятелна страница с повече подробности за всеки един от случаите. Накратко:

идеята е всеки да прави това, което обича и към което е насочил развитието си, а крайния резултат може да използва за желаните от него цели.

Примери:
– вие сте фитнес инструктор и може би искате хората да знаят за вас – решавате да споделите уменията си, като това може да послужи и като реклама за вас;

– вие сте студент, който се е насочил в сферата на фотографията – искате да се представите с малко повече професионален опит и да покажете проект с реална тежест, който действително се използва някъде;

ПС. Класически пример е да се оплакваме, че за работа ни искат опит, а ние нямаме такъв. 

– имате физически магазин за спортни стоки, но управлението на онлайн магазин изисква много средства и работа, които не са по вашите възможности;

Примерите са безкрайни и честно казано няма лимит. Не е нужно дори да е свързано с някакъв вид спорт. Занимавате се с музика? Монтаж на клипове? Без значение. Една от ценностите, които следваме е: изразявай себе се чрез това, което обичаш, по този начин ще мотивираш някого.
Всеки принос е от значение!

Добре де, някой ще попита .. А ти защо го правиш?

  • За мен е важно да обичам работата си: обичам спорта, както и цялостната работа по един онлайн магазин – за това реших да съчетая двете.
  • В миналото си имам няколко провала в това да работя за друг. Чувствах постоянно ограничение и неспособност да изразявам идеите си.
  • След няколко контузии разбрах истинското значение на движението и на тази думичка “здраве”, което е далеч от “да съм слаба” например.
  • Нуждата от контакт с други мотивирани хора. Всеки с различен начин на творене, себеизразяване и начин на живот.
  • Честно казано, съм мечтател .. и вярвам, че ще променя света 😀
#
За хора с творческа насоченост

Имате интерес да бъдете част от проект? Нещо, което да предоставите при кандидатстване за работа?

#
За последователи на характерен lifestyle

Интересувате се от упражнения, разтягания, медитации или друг вид съзнателна грижа за духа?

#
За собственици на магазини

Разполагате със спортни стоки, които бихте искали да предлагате в нашия магазин?